YAMAMOTO NUTRITION Arginine POWDER Kyowa® Quality 100 дози / 300 гр

65,00 лв.
  • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Yamamoto® Nutrition Arginine POWDER е хранителна добавка, която съдържа 100%  чист Kyowa® Arginine HCL, гаранция за качество. 

Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама от ултра-чисти аминокиселини и сходни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD, световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството. 

С иновативната си ферментационна технология, развита през годините, Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравеопазването. За сравнение, повечето аминокиселини на пазара са синтетично извлечени, докато Yamamoto® Nutrition Arginine POWDER е извлечен чрез ферментация. 

 

 

КАЧЕСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

Марката Kyowa Quality (KQ) осигурява постоянно чисти продукти, основани на 60-годишния опит на Kyowa®

Качества и предимства на Arginine POWDER

 

  • Съдържа 100% чист Kyowa® Arginine HCL
  • Arginine POWDER е извлечен чрез ферментация
  • Arginine POWDER повишава производството на азотен окис
  • Съдържа 300 грама 100% чист Kyowa® Arginine HCL в опаковка

 

Ел аргинин е неесенциална аминокиселина, което означава, че при нормални условия тя може да бъде синтезирана от човешкото тяло, за да задоволи нуждите му. 

Аргининът повишава производството на азотен окис. Той увеличава кръвния поток в работещите мускули и от там по-добра доставка на хранителни вещества, хормони и кислород, което е много полезно за всички спортисти по време на тренировката и възстановяването. При приемане на аргининови продукти е доказано, че това повишава силата.

В случай на лошо хранене или тежка физическа активност тялото вече не може да произвежда достатъчно аргинин, така че вие се нуждаете и от хранителна добавки, съдържаща аргинин. 

Като единственият прекурсор на азотния оксид (NO) и важен прекурсор на креатина, добавките с аргинин се срещат сред спортистите и културистите. 

Как да приемаме Yamamoto® Nutrition Arginine POWDER за максимални резултати?

За максимални резултати, приемайте по 3 грама Arginine HCL 30-40 минути преди тренировка и още 3 грама преди сън в комбинация с L-GLUTAMINE. В не-тренировъчни дни, може да приемате Arginine HCL само преди сън, отново с L-GLUTAMINE.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!