YAMAMOTO NUTRITION Arginine AKG 90 таблетки / 30 дози

40,00 лв.
  • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Аргининът повишава производството на азотен окис. Той увеличава кръвния поток в работещите мускули и от там по-добра доставка на хранителни вещества, хормони и кислород, което е много полезно за спортисти по време на тренировката и възстановяването. При приемане на аргининови продукти е доказано, че това повишава силата на спортистите. Аргининът е много важен при подрастващите, тъй като поддържа нормалния растеж, като стимулира произвеждането на соматотрофин. Играе важна роля при метаболизма.

AAKG означава аргинин алфа-кетоглутарат.  Алфа-кетоглутаратът е един от най-важните транспортери на азот в метаболитните пътища.  Аргининът - единственият прекурсор на азотния оксид (NO), има нарастваща популярност сред спортистите, които искат да запазят твърдата си форма на всяка цена. 

Аргинин алфа-кетоглутарат (AKG) е сол, образувана чрез комбиниране на две молекули на аминокиселината L-Аргинин и една молекула алфа-кетоглутарат. Алфа-кетоглутаратната версия на аргинин е по-ефективна се усвоява по-лесно. Доказано е, че тази комбинация повишава инсулина при здрави мъже и помага на малките деца да растат по-бързо. Така не само ще подобри притока на кръв, но и ще повиши хормоните ви и ще ви накара да растете по-бързо.

 

 

Качества и предимства на Yamamoto Arginine AKG 

  • Повишава производството на азотен окис.
  • Подобрява напомпването.
  • Повишава силата.
  • Стимулира произвеждането на соматотрофин.
  • Съдържа 1000 мг ААКГ в таблетка.
  • Една опаковка съдържа 90 таблетки.

Как и кога се приема Yamamoto Arginine AKG?

Приемайте една доза (3 таблетки) 30-40 минути преди тренировка. Една опаковка стига за 30 тренировки.

 


NUTRITIONAL INFORMATION

Serving size: 3 tabs
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving    
L-Arginine Alpha-Ketoglutarate  3000 mg  

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!