MLO BCAA 5000 2:1:1 400 таблетки

65,00 лв.
  • Марка: MLO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са съставени от 3 основни амонокиселини L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те съставляват около 35% от цялата мускулна тъкан и до 40% от дневната нужда от всички 9 незаменими аминокиселини.

BCAA са алтернативен източник на енергия, антикатаболен агент и стимулатор на растежа. Те не само увеличават скоростта на синтеза на протеини, но и увеличават капацитета на клетката за синтеза на протеини! BCAA се метаболизира (усвоява) различно от другите аминокиселини и може да се окислява в мускулите по време на физически упражнения за енергия.

BCAA се използва не само като източник на енергия, но също така засилват окисляването (изгарянето) на мазнините. Това позволява на хората да тренират по-усилено за по-дълго време без умора. Това важи както за тренировки с висока интензивност, така и за тренировки за издръжливост.

Приемането на BCAA преди и след тренировка има благоприятни ефекти за намаляване на мускулните увреждания (разпад на мускулите), предизвикани от упражненията. Приемът на BCAA увеличава нивата на анаболните хормони, които се повишават няколко часа след тренировка, което води до възстановяване на мускулите, като същевременно намалява вероятността от мускулно увреждане (разпад на мускулите).

Качества и предимства на BCAA 5000 2:1:1

  • По-бързо и качествено възстановяване след тренировка
  • Намаляване на мускулната умора
  • Защитава мускулната тъкан от разпад
  • Увеличава синтеза на протеини 
  • Намаляване на кортизола
  • Покачване на мускулна маса

Кога и как се приема BCAA 5000 2:1:1?

Приемайте 1 доза (5 таблетки) 30-40 минути преди или след физическа дейност.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!