YAMAMOTO NUTRITION Bcaa POWDER 8:1:1 300 гр / 54 дози

50,00 лв.
  • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

BCAA са лецин, изолевцин и валин. Името „аминокиселини с разклонена верига“ идва от структурата на тези съединения. Трите ВСАА са изключително важни и всъщност попадат в категорията на незаменими аминокиселини. Незаменими аминокиселини са аминокиселини, които тялото не може да синтезира само по себе си и следователно трябва да получи достатъчни количества чрез хранителни източници. В действителност, въпреки че има около 20 аминокиселини, които мускулите използват за растеж, ВСАА съставят приблизително една трета от аминокиселините в мускулната тъкан. Така че, ако целта ви е покачване на мускулна маса, приемът на BCAA аминокиселини е задължителен.

Yamamoto® Nutrition Bcaa POWDER 8: 1: 1 е хранителна добавка от аминокиселини с разклонена верига в съотношение 8: 1: 1. Аминокиселини с разклонена верига (BCAA) са важна група от есенциални аминокиселини, състоящи се от левцин, изолевцин и валин.  Съотношение 8: 1: 1 означава, че левцин е осем пъти повече от изолевцин и валин. 

Продуктът е обогатен с витамин В1, който допринася за нормалния енергиен метаболизъм и витамин В6, който допринася за намаляване на умората.

 

 

Ефекти и предимства на Yamamoto® Nutrition Bcaa POWDER 8: 1: 1 

 

  • Със съотношение 8: 1: 1 на левцин, изолевцин и валин
  • Съдържа 4 грама леуцин в доза
  • Съдържа витамин В1, който допринася за нормалния енергиен метаболизъм
  • Съдържа витамин В6, който допринася за намаляване на умората
  • Идеалната формула за преди и след тренировка
  • Продуктът се предлага и без вкус
  • Помагат за възстановяването
  • Помагат за покачване на мускулна маса

Yamamoto® Nutrition Bcaa POWDER 8: 1: 1 

Bcaa POWDER 8: 1: 1  може да се пие преди, по време и след тренировка. Може да пиете и една доза сутрин със ставането, за да набавите необходимото количество БЦАА, което блокира катаболизма.

Bcaa POWDER 8: 1: 1  съдържа 54 дози. Всяка доза се разтваря във вода. Количеството вода си го определяте Вие. Някой хора го разтварят в 200 мл. вода, други в 1 литър.

 

Състав на продукта


FLAVORED   UNFLAVORED
Serving Size: 5.5 g (1 1/2 scoop)   Serving Size: 5g (1 1/2 scoop)
BCAA 5 g    BCAA 5 g
L-Leucine 4000 mg   L-Leucine 4000 mg
L-Isoleucine 500 mg   L-Isoleucine 500 mg
L-Valine 500 mg   L-Valine 500 mg
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!