SCITEC NUTRITION BCAA Xpress Unflavored 500 гр

50,00 лв.
  • Марка: SCITEC
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

BCAA са лецин, изолевцин и валин. Името „аминокиселини с разклонена верига“ идва от структурата на тези съединения. Трите ВСАА са изключително важни и всъщност попадат в категорията на незаменими аминокиселини. Незаменими аминокиселини са аминокиселини, които тялото не може да синтезира само по себе си и следователно трябва да получи достатъчни количества чрез хранителни източници. В действителност, въпреки че има около 20 аминокиселини, които мускулите използват за растеж, ВСАА съставят приблизително една трета от аминокиселините в мускулната тъкан. Така че, ако целта ви е покачване на мускулна маса, приема на BCAA е задължителен.

BCAA Xpress Flavoured 500 гр на марката Scitec е идеалната формула за по време на тренировка. Със съотношение 2: 1: 1 на левцин, изолевцин и валин. Човешкото тяло не може да произвежда тези аминокиселини и единственият им източник е чрез храната или хранителни добавки, което прави BCAA Xpress бърз и ефективен начин за получаване на BCAA в тялото.

ЕФЕКТИ И ПРЕДИМСТВА НА BCAA XPRESS FLAVOURED

 

  • Със съотношение 2: 1: 1 на левцин, изолевцин и валин
  • Една от най-добрите суровини
  • Идеалната формула за преди и след тренировка
  • Помагат за възстановяването
  • Помагат за покачване на мускулна маса

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ И ПРИМЕРНИ ДОЗИ НА BCAA XPRESS UNFLAVOURED

BCAA Xpress Unflavoured може да се пие преди, по време и след тренировка. Може да пиете и една доза сутрин със ставането, за да набавите необходимото количество БЦАА, което блокира катаболизма. BCAA Xpress Flavoured съдържа 100 дози.

 

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА


FLAVORED   UNFLAVORED
Serving Size: 7 g (1/2 scoop)   Serving Size: 5 g (1 scoop)
  7 g     5 g
L-Leucine 2500 mg   L-Leucine 2500 mg
L-Isoleucine 1250 mg   L-Isoleucine 1250 mg
L-Valine 1250 mg   L-Valine 1250 mg

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!