SAN BCAA PRO 5000 Aspartame Free 345 грама / 50 дози

50,00 лв.
  • Марка: SAN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

BCAA PRO 5000 на марката SAN е най-доброто решение покачване на мускулна маса, за предпазване на мускулите от катаболизъм (разпад на мускулната тъкан), за повишаване на енергията и за топене на мазнините, независимо дали искате да качвате или сваляте килограми.  

Съотношението на аминокиселините лецин, изолевцин и валин е най-популярното 2:1:1. Добавени са 2 мг. витамин В6 за максимално добро усвояване на аминокиселините, което е от решаващо значение след интензивни тренировки. 

BCAA-Pro 5000 ™ съдържа и бета-аланин, който е прекурсор (разпада се до) на карнозин. Карнозинът е много ефективен при буфериране на водородни йони, които обикновено се повишават по време на интензивни тренировки. Добавянето на beta- Alanine към BCAA-Pro 5000 ™ спомага за намаляване на киселинността в мускулите по време на стрес, като например интензивна тренировка. Това от своя страна ще ви помогне да тренирате по-продължително и по-интензивно. 

ЕФЕКТИ И ПРЕДИМСТВА НА SAN BCAA PRO 5000

  • Подобрява качеството и продължителността на тренировката
  • Най-качествените суровини на bcaa и beta-alanine
  • Със съдържание на бета-аланин за подобряване на силата, издръжливостта и възстановяването. 
  • Добавени са 2 мг. витамин В6 за максимално добро усвояване
  • Подобрява протеиновия синтез 
  • Съотношение на BCAA 2:1:1

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ И ПРИМЕРНИ ДОЗИ НА SAN BCAA PRO 5000

BCAA PRO 5000 може да се пие преди, по време и след тренировка. Най-често се пие по време на тренировката. Може да пиете и една доза сутрин със ставането, за да набавите необходимото количество БЦАА, което блокира катаболизма.

BCAA PRO 5000 се предлага в две разфасовки - 50 или 100 дози. Всяка доза се разтваря във вода. Количеството вода си го определяте Вие. Някой хора го разтварят в 200 мл. вода, други в 1 литър.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!