MLO BCAA Pro 2:1:1 Powder 454 гр

50,00 лв.
  • Марка: MLO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са съставени от 3 основни амонокиселини L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те съставляват около 35% от цялата мускулна тъкан и до 40% от дневната нужда от всички 9 незаменими аминокиселини.

MLO BCAA Pro 2:1:1 Powder 454 гр съдържа 6 грама BCAA (3 гр L-левцин, 1,5 гр L-изолевцин, 1,5 гр L-валин) в доза като алтернативен източник на енергия, антикатаболен агент (предпазва мускулите от разпад) и стимулатор на растежа. BCAA не само увеличават скоростта на синтеза на протеини, но и увеличават капацитета на клетката за синтез на протеини!

BCAA се метаболизират (усвояват) по различен начин от другите аминокиселини и могат да се окисляват в мускулите по време на тренировки за енергия. Повечето хора приемат BCAA като помощ за възстановяване, но приемайки ги преди тренировка, може да забавите скоростта на умора на мускулите, т.е. да тренирате по-продължително. Те също могат да помогнат за предотвратяване на мускулни увреждания, както и мускулна болезненост.

Качества и предимства на BCAA Pro 2:1:1

  • По-бързо и качествено възстановяване след тренировка
  • Намаляване на мускулната умора
  • Защитава мускулната тъкан от разпад
  • Увеличава синтеза на протеини 
  • Намаляване на кортизола
  • Покачване на мускулна маса

Кога и как се приема BCAA Pro 2:1:1?

Смесва се 1 доза (10,5 гр) с вода (250 мл). Като хранителна добавка приемайте по 2 дози дневно. В тренировъчни дни консумирайте 1 доза 30 минути преди и / или след тренировка. В дни без тренировка, приемете една доза след събуждане, между някои от основните ястия и / или преди лягане.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!