YAMAMOTO NUTRITION L-Carnitine 1000 , 90 таблетки

42,00 лв.
  • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Yamamoto® Nutrition L-Carnitine 1000 , 90 таблетки е хранителна добавка, която съдържа 1000 мг L-Carnitine Tartrate  на таблетка.

Основното предназначение на L-карнитина е да пренася мастните киселини, както и триглицериди в митохондриите, където те могат да се окисляват и да произвеждат енергия . Л Карнитин е много популярна добавка, която насърчава растежа и развитието. Също така тя се използва за изгаряне на мазнини, увеличаване на енергията и подобряване на устойчивостта към мускулната умора . L-карнитин също помага за изграждане на мускули . Използва се при хранителни режими за изгаряне на мазнини, тъй като  L-карнитина намалява чувството на глад и потиска апетита. 

L-карнитин (L-Carnitine) е една от най-важните аминокиселини, които се произвеждат по естествен път в тялото ни. Тази аминокиселина се използва също от тялото за редица други биологични функции и има огромни ползи за здравето, както и когато се приема като добавка. 

 

L-Carnitine 

 

Как да изгорим излишните маснини с L-Carnitine Tartrate?

Вашето тяло произвежда ограничени количества L-карнитин. Поради тази причина е добре да приемаме допълнителни количества под формата на хранителни добавки. Не е недостатък да има повече количества  L-карнитин в тялото ви, тъй като ако има излишък бъбреците ви ще го изхвърлят. Ако се опитвате да намалите излишните мазнини и да увеличите мускулната си маса, приемането на L-Carnitine Tartrate под формата на хранителна добавка, ще ви помогне да постигнете по-лесно вашите цели.

Ясно е, че ползите от L-Carnitine Tartrate за изгаряне на мазнини не само са полезни за намаляване на теглото, но също така и за превръщане на мазнините в мускулна маса.

Как и кога се приема L-Carnitine Tartrate?

В тренировъчни дни приемайте по 1 таблетка (1000 мг) сутрин на гладно и 1 таблетка преди тренировка. А в почивните дни приемайте 1 таблетка (1000 мг) сутрин на гладно и 1 таблетка (1000 мг) преди лягане.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!