ALLMAX NUTRITION TESTOFX LOADED / 90 таблетки

90,00 лв. 102,00 лв.
  • Марка: ALLMAX
- +
добави в количката
Моля, изберете:

TESTOFX е първата в света 5-степенна система създадена да увеличи нивата на свободен тестостерон, като в същото време минимизира отрицателните андрогенни и естрогенни странични ефекти. Нови научни изследвания на TESTOFX показват масивно повишаване на тестостерона. Учените бяха шокирани от резултатите от клиничните изпитвания на нормални здрави индивиди, показващи поразително увеличение на бионаличния тестостерон с 284% и 376% увеличение на общия тестостерон, нe за 8 седмици, a за 12 часа.

Тестостеронът, известен още като половия хормон, е мощен анаболен хормон, важен за развитието на мускулите, костите, кожата и половите органи. Той е отговорен и за мъжките характеристики на човешкото тяло, като дълбок глас. Въпреки че тялото естествено произвежда тестостерон самостоятелно, TESTOFX ™ предлага естествен начин за повишаване на нивата на свободен тестостерон, което от своя страна може да осигури покачване на чиста мускулна маса, по-добро възстановяване, по-малко подкожни мазнини и не на последно място подобрена издръжливост. 

Качества и предимства на TESTOFX LOADED

  • Увеличава свободния тестостерон
  • Поддържа естествени нива на тестостерон
  • Намалява нивото на кортизол
  • Инхибира натрупването на естроген
  • Мощен анти-ароматазен ефект  (АНТИ-ДИХИДРОТЕСТОСТЕРОН).

 

TESTOFX работи в тялото ви, за да увеличи естествено производството на тестостерон. TESTOFX използва най-добри възможни суровини. Качеството на контролна са на много високо ниво. Производителите гарантират, че с TESTOFX ще увеличите нивото на тестостерон, без да повлияете негативно на нивото на естроген. 

Кога и как се приема TESTOFX ?

Приемайте по 3 капсули Super-концентриран TESTOFX ™ дневно на празен стомах с 250 мл вода, след като се събудите както в тренировъчни, така и в нетренировъчни дни. TESTOFX ™ има 12-часово измерване на пикова тестостеронна активност. Използването на продукта рано сутрин, ще осигури високи нива на тестотерон през целия ден. 

За оптимални резултати, приема на TESTOFX ™ трябва да бъде цикличен. Използвайте TESTOFX ™ за минимум 8 седмици, последвани от 2 седмици почивка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!