SAN Testo Hardcore 90 таблетки

55,00 лв.
  • Марка: SAN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Стероидните сапонини са естествените съставки в трибулус терестирис, които действат като катализатор за производството на тестостерон. Всяка доза Testo Hardcore съдържа 2 грама трибулус терестрис. Други формули на пазара са стандартизирани до 45%, но Testo Hardcore разполага с минимум 90% стероидни сапонини, което го прави перфектния избор за хардкор продукт.

Наред с засилващия тестостерона ефект на трибулус терестирис, Testo Hardcore е подсилен с комплекс от цинков магнезиев оксид. Този добавен комплекс се състои от витамин В6 за подпомагане на максималното усвояване, цинкът повишава тестостероновите нива по естествен начин, като играе важна роля за клетъчния растеж и възстановяването на тъканите, и магнезиев оксид за основната му роля в производството на АТФ (аденозин трифосфат), мускулна контракция и поддържане на подходящ електролитен баланс.

Testo Hardcore ви позволява да извлечете всички атлетични и интимни предимства на повишения тестостерон, като увеличавате безопасно и ефективно собственото си производство на хормон в тялото.

Качества и предимства на Testo Hardcore

  • 2 грама трибулус терестрис на доза
  • Стандартизиран до 90% стероидни сапонини
  • Повишава естествените нива на тестостерон
  • Подобрява физическата и сексуалната ефективност

Кога и как се приема Testo Hardcore?

Приемайте 1 доза (3 таблетки) вечер преди сън.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!