SAN Tribuvar 1000 90 таблетки

40,00 лв.
  • Марка: SAN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Без съмнение, тестостеронът е най-важният хормон за всички спортисти. Причините, поради които е толкова важен са многобройни, но една от най-важната  е повишеният синтез на протеини. Това означава значително по-бързо възстановяване, което води до увеличаване на силата и подобряване на резултатите при изграждане на мускулите.

Как работи Tribulus Terrestris (трибестан)

Tribulus Terrestris (трибестан) е бил един от най-популярните продукти на пазара за увеличаване нивото на тестостерон в продължение на години. Tribulus (трибестан) всъщност е екстракт от растение, намерени в Европа, Азия, Африка и Австралия. В България ние го наричаме „бабини зъби“. Tribulus съдържа съединения, наречени стероидни сапонини, които могат да повишат нивата на тестостерон. Най-съществените от тези сапонини е протодиосцин.

Протодиосцин е стероиден сапонин намерени в различни растителни видове. Той може да бъде в състояние да увеличи нивата на тестостерон и дихидротестостерон. Културистите са използвали Tribulus (трибестан) в продължение на години в опит да увеличи нивата на тестостерон, подобряване на мускулната маса, загуба на мазнини, сила и издръжливост.

Tribulus (трибестан) работи чрез активна съставка протодиосцин, който увеличава нивата на тестостерон чрез стимулиране на хипофизната жлеза. Тази стимулация се смята за насърчаване на производството на лутеинизиращ хормон (LH), който може да увеличи нивата на несвързания свободния тестостерон.

Описание на Tribuvar 1000

TRIBUVAR 1000 съдържа 1000 мг. екстракт от Tribulus Terrestris в доза, стандартизиран до 45% стероидни сапонини. Активните фитостероли, флавоноиди и гликозиди осигуряват поддържането на естествени и здрави нива на тестостерон чрез увеличаване на производството на лутеинизиращ хормон, което регулира положителното производство на тестостерон.

TRIBUVAR 1000 е толкова безопасен и ефективен, че е бил използван от световноизвестни спортисти с голям успех. По естествен начин TRIBUVAR 1000 повишава нивата на тестостерон. 

Начин на приемане на  Tribuvar 1000

Препоръчителните дози са в порядъка на 2-3 грама на ден. Това зависи и от килограмите ви. За оптимален резултат приемайте SAN Tribuvar 1000 три пъти на ден по една таблетка, за да държите равномерно нивото на свободен тестостерон.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!