MLO Maximum Probiotic Charge 90 капсули

45,00 лв.
  • Марка: MLO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Maximum Probiotic Charge представлява иновативен подход към здравето на стомашно-чревния тракт. Използвайки най-модерните научни методи, изследователите от лабораториите CryoBioticaTM проектираха продукт, който представлява следващото ниво в здравословните и фитнес добавки.

Maximum Probiotic Charge осигурява синергетичен ефект, който е резултат от комбинираните суперсили на пробиотици и антиоксиданти. Maximum Probiotic Charge съдържа специални съставки от Lactobacillus rhamnosus, bulgaricus и Streptococcus thermophilus, които оцеляват в тежкото състояние на чревния тракт. Още повече, че повечето от тях са способни да растат и да произвеждат полезни вещества, като витамини и други хранителни вещества. В комбинация с тяхната висока антимикробна активност срещу много човешки патогени гарантират винаги здравословен баланс на бактериите в стомашно-чревния тракт и засилват имунната система.

Балансираната пробиотична смес на MLO също играе решаваща роля в процеса на детоксикация и може да бъде изключително полезна за спортисти и любители на фитнеса, чиято диета е богата на протеини, които обикновено са трудни за усвояване.

Качества и предимства на Maximum Probiotic Charge?

  • За здрава чревна флора
  • Подпомага храносмилателната система
  • Детоксикиращо действие 
  • Помага усвояването на храната
  • Стимулира имунната система

Кога и как се приема Maximum Probiotic Charge?

Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!