CVETITA HERBAL Tribulus For Women 130 капсули

50,00 лв.
  • Марка: CVETITA HERBAL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ribulus terrestris, известно още като бабини зъби или трибулус е растение с изключителни свойства. Екстрактите от това растение се използва в хранителните добавки за повишаване нивото на тестостеорн, либидо и атлетично представяне.

Най-добрият Трибулус високо съдържание на сапонини и други хранителни вещества може да се намери в България на изгодна цена. Трибулусът дължи ценните си свойства на сложния си състав, който включва такива вещества като биоелементи, витамини, флавоноиди, фитостероли, стероидни сапонини, фенилни киселини, аминокиселини и растителни протеини.

ОСНОВНИ КАЧЕСТВА И ПРЕДИМСТВА НА ТРИБУЛУС ТЕРЕСТРИС (БАБИНИ ЗЪБИ)

TRIBULUS TERRESTRIS – ПОДОБРЯВА ЛИБИДОТО, ПЛОДОРОДИЕТО И ОБЩА МЪЖЕСТВЕНОСТ

Това растение се цени преди всичко заради положителните си ефекти върху ендокринната система и за елиминирането на възможни нарушения на ендокринната система.Мъжете, които страдат от твърде ниско ниво на тестостерон, забелязват значително повишаване на този хормон, когато използват бабини зъби за полова мощ.

Всичко това благодарение на съдържанието на стероидни сапонини, които се съдържат в него. Това води до повишена готовност за секс и борба с нарушенията на ерекцията.

Благодарение на това можете да се насладите на повече енергия и жизненост, по-добро физическо и психическо състояние.

В същото време, когато нивото на тестостерона в мъжкото тяло се повиши, либидото се увеличава и сексуалната ефективност е по-добра. Приемът на таблетки бабини зъби също така подпомага плодовитостта чрез повече производство на сперма и по-голяма мобилност на сперматозоидите.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!