SAN Launch Reloaded 4350 45 дози

75,00 лв.
  • Марка: SAN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Launch Reloaded 4350 е ултраконцентрирана, предтренировъчна хранителна добавка, която съдържа 4350 мг активни съставки на доза, предназначени да ви дадат максимален ефект и по-добри резултати.

Launch Reloaded 4350 е специално разработен за повишаване на интензивността на тренировката, увеличаване на фокуса и концентрацията. Също така стимулира изграждането на мускулна маса.

Launch Reloaded 4350 съдържа:

N-acetyl-L-Tyrosine намалява умората по време на тренировкa и повдига нивото на мотивация. Проучване на военни служители показа, че облекчава стреса, като същевременно поддържа войниците по-бдителни.

Caffeine anhydrous повишава издръжливостта, концентрацията, енергията, повишава кръвното налягане и има подчертано диуретично действие. Кофеинът намалява умората и увеличава физическата издръжливост, което го прави подходящ продукт за спортисти и хора, подложени на интензивен психически или физически стрес.

CDP - Cognix ™ [Cytidine-5'-diphosphocholine] поддържа здравословни нива на ацетилхолин и допамин, които поддържат енергийния метаболизъм и мозъчния кръвопоток за подобряване на умствения фокус.

[DMAE], B-Phenylethylamine HCL е енергиен и мозъчен стимулатор. DMAE може също да поддържа нивата на ацетилхолин, което води до подобрен мускулен тонус.

HCL [B-Phenylethylamine] съставка, чиято основна цел е да подобри концентрацията и умствения фокус.

Theobroma Cacao L. [Std. За N-Comaronyl-Dopa] освобождава бета 2-адренорецептори, а когато е в подобно състояние този рецептор е известен с възможностите си за осигуряване на растеж и нарупване на мускулна маса, като в същото време се увеличава метаболизма на мазнините. Освен това поддържа здравето на сърцето и намалява катаболните процеси.

Magnesium creatine chelate химически свързва магнезия с креатина за по-добрo усвояване в мускулните клетки с по-малко подуване и задържане на вода под кожата. също така помага за попълване на енергийните резерви и разширяване на мускулните клетки за мускулен растеж и силови тренировки.

OKG 02Primer ™ [Ornithine Alpha-Ketoglutarate] аминокиселина, която може да подпомогне възстановяването след тренировка, както и множество други ползи за здравето.

Nitrox02 ™ [Di-L-Arginine L-Malate] играе ключова роля в протеиновия синтез, спомага за поддържането на положителен азотен баланс, насърчава производството на азотен оксид и увеличава транспорта на кислород и хранителни вещества за засилен растеж на мускулите.

LAUNCH® 4350 RELOADED е ултра концентриран с 4,350 мг на доза. Снабден е с повече тествани активни съставки от всяка друга формула.

Качества и предимства на Launch Reloaded 4350

  • Стимулира покачването на мускулна маса
  • Подпомага възстановяването
  • Увеличава енергията
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Увеличава синтеза на протеини
  • Има силен антикатаболен ефект

Кога и как се приема Launch Reloaded 4350?

Смесете 1 доза (6,2гр) в 200-300 мл вода и приемайте 20 минути преди тренировка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!