BSN EndoRush ® Powder / 30 дози

56,00 лв. 80,00 лв.
  • Марка: BSN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

EndoRush ® Powder е усъвършенствана хранителна добавка, която се състои от патентованата смес от аргинин-цитрулин, плюс допълнително количество креатин, бета-аланин и кофеин, които спомагат за увеличаване на мускулната издръжливост, увеличава мускулната енергия, намалява умората, подобрява концентрация и възстановява мускулите след тренировка.

EndoRush ® Powder е създадена със съставките, която цели повишаване на физическата активност. Повечето от съставките му са с много добро качество и доказана ефективност в спорта, като кофеин, креатин, бета-аланин и патентована смес от аргинин-цитрулин, които действат заедно за ускоряване на положителните промени във физическото представяне.

Креатинът и бета-аланинът са включени в EndoRush ® Powder с цел стимулиране на невероятна интрамускулна енергия, така че потребителите могат да издържат много повече физическо натоварване, независимо дали с тежести или кардио. В допълнение това ни позволява да тренираме много усилено, за много по-дълго време, с по-голяма сила, голяма издръжливост и евентуално бързо и ефективно възстановяване, без да изпитвате умора. Освен това, EndoRush ® Powder е включила собствена смес от аргинин-цитрулин, която подсилва спортните постижения и всъщност успява да отложи допълнително усещането за умора,

EndoRush ® Powder също се попълва с малко кофеин, особено за намаляване на усещането за усилие, което обикновено се свързва с физическата активност. По този начин, като приемете тази невероятна хранителна добавка, можете да се концентрирате по-добре и да се чувствате отлично мотивирани за тренировка.

Качества и предимства на EndoRush ® Powder

  • Дава максимум енергия и издръжливост
  • Подпомага растежа на чиста мускулна маса
  • Подпомага мускулния растеж
  • Фокус и концентрация
  • С добавен кофеин
  • Подпомага изгарянето на подкожните мазнини

 Кога и как се приема EndoRush ® Powder?

За най-добри резултати консумирайте 1 доза (13 гр) 20-30 минути преди тренировка. Препоръчителна консумация от 1 доза на ден.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!