# Меню

NATURALICO Energy Booster Shot 20x60 мл

  • Марка: NATURALICO

Голяма част от хората тренират след работа, уморени от дългия ден в офиса. Много често поради тази причина, хората се отказват да спортуват. За щастие има хранителни добавки като например азотен бустер, които се приемат преди тренировка, за да ви дадат повече енергия. Освен това те, ще ви помогнат да се напомпате, да имате повече сила, концентрация и фокус. Всичко това води до много по-добра и ефективна тренировка, качване на мускулна маса и по-лесно възстановяване на мускулите.

Повечето предтренировъчни напомпващи добавки се предлагат под формата на прах или на течност (в шот, готов за консумация). Приемат се 30-40 минути преди тренировка. Има стотици формули, но почти всички съдържат същите основни съставки. Най-добрия азотен бустер съдържа аргинин, бета-аланин, аминокиселини, креатин, цитрулин, кофеин и други стимулнати. Дозировките зависят от различните производители.

На пазара се предлагат много азотни бустери и добавки, в зависимост от тяхното действие и съставки. Някои от тях се пият главно за по-добро напомпване и сила по време на тренировка. Те основно съдържат аргинин, аргинин алфа-кето глутарат (AAKG), цитрулин малат и креатин. Други се пият повече за енергия, фокус и концентрация. Те съдържат бета-аланини, кофеин, тирозин, таурин и др. Трети вид пък се използват за по-добра издръжливост и възстановяване. Основните съставки при тях са креатин, аминокиселините bcaa и глутамин, цитрулин малат, бета-аланини и др. Предлагат се и комплексни формули, които спомагат за всички тези ползи и съдържат всички тези съставки.

60,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
NATURALICO Energy Booster Shot 20x60 мл
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!