YAMAMOTO NUTRITION Multi VITAMIN 60 таблетки

20,80 лв. 26,00 лв.
  • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Yamamoto® Nutrition представя Multi VITAMIN. Хранителна добавка, осигуряваща пълен спектър от витамини и минерали. Продуктът е подходящ за всеки, които не си набавя достатъчно витамини и минерали чрез храната или има недостиг на тези важни хранителни вещества.

Витамините са органични съединения, които помагат за регулиране на мазнините, въглехидрати и протеиновия метаболизъм в тялото. Те не могат да бъдат получени от организма и трябва да се осигурят от храната, която ядем. 

Витамините не са източник на енергия, но те играят важна роля в освобождаването на енергия, съхранена в други храни, които ядем. В допълнение, нашите ензими, нервната, хормоналната и имунната системи са зависими от витамини за регулиране и контрол. Поради това витамините са от съществено значение за доброто здраве, благополучие и растеж.

 

 

 

Какво трябва да знаем за витамините?

  1. Повечето витамини не могат да бъдат произведени от организма ни, така че трябва да си ги набавим с храната
  2. Балансираната диета трябва да ви осигури всички витамини, от които имаме нужда
  3. Мастно-разтворимите витамини, като витамините А, D, Е и К, се съхраняват в мастните депа на организма, така че те могат да се натрупват и да доведат до сериозни странични ефекти. , ако се приемат в големи количества
  4. Витамините от група B и C са разтворими във вода , които не мога да се съхраняват в организма, така че ако вземете повече от това, от което тялото ви се нуждае те просто ще се отделят.
  5. При избора на добавка, изберете добре балансирани мултивитамини

 

Начин на прием: приемайте по 1 таблетка на ден с храна. Няма значение с кое хранене, но ние препоръчваме да е със закуската. 

Вижте още: витамини за растеж на коса

Ingredients: dibasic calcium phosphate; stabilizer: microcrystalline cellulose; magnesium oxide; ascorbic acid (vitamin C); iron gluconate; para-aminobenzoic acid (PABA); zinc gluconate; selenium yeast; nicotinamide (niacin); zinc gluconate; grapes (vitis vinifera, fruit) dry extract titrated 27% anthocyanidins, 6% anthocyanins, 5% catechins (Vitis Biocomplex)*; lutein from Calendula officinalis; Dl-alpha-tocopherol acetate (vitamin E); coating agents: hydropropylmethylcellulose, stearic acid; antiplatelet agents: silicon dioxide and magnesium stearate; calcium D-pantothenate (pantothenic acid); manganese gluconate; sodium fluoride; copper gluconate; riboflavin (vitamin B2); pyridoxine hydrochloride (vitamin B6); thiamine hydrochloride (vitamin B1); retinyl acetate (vitamin A); pteroylmonoglutamic acid (folic acid); chromium picolinate; D-biotin; potassium iodide; phytomenadione (vitamin K1); cholecalciferol (vitamin D3); cyanocobalamin (vitamin B12).

How to use: take one tablet once a day with meals.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!