YAMAMOTO NUTRITION Glutamine PRO Kyowa® Quality 200 капсули / 40 дози

42,99 лв.
  • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Yamamoto® Nutrition Glutamine PRO Kyowa® Quality е хранителна добавка съдържаща глутамин, подходяща за спортисти, които тренират интензивно и тежко. 

Глутаминът е една от най-разпространените аминокиселини в организма и се нарича условно есенциална аминокиселина, което означава, че тялото е в състояние да произвежда глутамин самостоятелно, но по време на екстремни натоварвания (като след интензивна тренировка), тялото не е в състояние да произвежда достатъчно и  се нуждае  от допълнително глутамин.

Yamamoto® Nutrition Glutamine PRO  е хранителна добавка, произведена от растителни аминокиселини от ферментацията в Kyowa® Quality.

Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама от ултра-чисти аминокиселини и сходни съединения, предоставени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD, световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно осигуряване на качеството. 

С иновативната си ферментационна технология, развита през годините, Kyowa® се превърна в доверен пионер в областта на здравеопазването. За сравнение, повечето аминокиселини на пазара са синтетично извлечени, докато аминокиселините в продукта Yamamoto® Nutrition Glutamine PRO  са извлечени чрез ферментация в Kyowa® Quality.

Основната характеристика на Glutamine PRO е, че съставките са произведени от растения, което прави този комплекс от аминокиселини "чист фармацевтичен продукт". Те не са пептиди, те са свободни аминокиселини, които влизат в кръвния поток и съответно в мускулите много по-бързо от всеки друг протеинов източник.

 

 

Предимства на Yamamoto® Nutrition Glutamine PRO Kyowa® Quality

  • Направен по естествен процес на ферментация в Kyowa® Quality, не е синтетично извлечен
  • Съдържа 5 грама чист фармацевтичен глутамин на доза
  • Помага за възстановяването на мускулите претърпели микто травми след тренировка
  • Стимулира мускулния растеж 
  • Силен стимулатор на имунната система и храносмилането
  • Повишават отделянето на хормона на растежа
  • Повишава нивото на мускулния гликоген след тренировка
  • Без странични ефекти, ако се приема в нормални дози

 


NUTRITIONAL INFORMATION

Serving size: 5 tabs
Servings Per Container: 40
Amount Per Serving    
Glutamine PRO Kyowa® Quality 5000 mg  

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!