OLIMP Kre-Alkalyn Mega Caps 2500 мг / 120 капсули

43,00 лв.
  • Марка: OLIMP
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Той е един от основните суплементи в културизма. Основната му функция е увеличаване на силата, което води до повишаване на мускулната маса и издръжливост.

Креатинът стимулира силата и повишава вдиганите тежести с около 10%, даже и при спортисти, които тренират с много големи тежести. Повишава издръжливостта. Подобрява възстановяването между сериите. Покачването на мускулна маса 1-2кг на седмица е съвсем нормално. Някои атлети качват дори 5кг чиста мускулна маса.

Кре алкалин представлява буферен креатин, което значи, че не се превръща в креатин преди да достигне скелетната мускулна тъкан. Един грам кре-алкалин се равнява на 10 грама чист креатин. Другото предимство на кре-алкалинa е, че не задържа вода благодарение на своето PH. Също така кре-алкалин може да се приема без зареждаща фаза, каквато има при креатина монохидрат. Кре-алкалинът има същите ползи като креатин монохидрат. Той помага и за намаляването на телесните мазнини.

КАЧЕСТВА И ПРЕДИМСТВА НА OLIMP KRE-ALKALYN MEGA CAPS?

  • Съдържа 1250 мг kre-alkalyn в капсула
  • Увеличава силата
  • Помага за покачване на мускулна маса
  • Подобрява издръжливостта
  • Подобрява възстановяването

 

КАК И КОГА СЕ ПРИЕМА OLIMP KRE-ALKALYN MEGA CAPS?

Ние препоръчваме да приемате 2 капсули 30 минути преди тренировка и 2 капсули веднага след нея. В не-тренировъчни дни, може да изпиете една доза сутрин след закуска.

 


NUTRITIONAL INFORMATION

Serving Size: 2 capsules
Amount per serving   Amount per serving
Kre-Alkalyn® 2500 mg   of which Creatine 2500 mg
(“pH-correct™” buffered Creatine Monohydrate)    
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!