YAMAMOTO NUTRITION CreaMASS 500 гр / 147 дози

36,00 лв.
 • Марка: YAMAMOTO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

amamoto® Nutrition представя CreaMASSCreaMASS е хранителна добавка направена от микронизиран креатин монохидрат. Препоръчва се за активно спортуващи хора, които се нуждаят от повече сила, по-добро възстановяване и покачване на мускулна маса.

Креатин монохидрат е една от най-популярните добавки, използвани от хора, които целят изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на ефективността и на силата.

Креатин монохидрат е царят на креатиновите добавки. Това е най-евтината форма на креатин, и е изследвана изчерпателно. Тя е популярна, защото тя работи. Никоя друга нехормонална бодибилдинг или спортни хранителна добавка не може да се доближи до активността на креатин монохидрат. Креатин монохидрат е чист 88% креатин свързан с 12% вода.

 

 

ПРЕДИМСТВА НА CREAMASS

 • Увеличава силата
 • Изгражда чиста мускулна маса
 • Повишена мощност (повече серии / повторения)
 • Засилено възстановяване след тренировка

 

КАК ДА ПРИЕМАТЕ КРЕАТИН МОНОХИДРАТ?

Общата препоръчителна доза на креатин монохидрат е 3-5 грама дневно. Няма общ консенсус относно точно през кое време на деня да се вземе креатин. Много хора смесват креатин на прах с други добавки. Креатинът може да се смесва с топла вода (подобрява разтворимост), плодов сок или чай без кофеин. Важното е да се отбележи, че креатин монохидрат трябва да се приготвя, когато трябва да се пие. Не е препоръчително да се разтваря, а да се пие след известно време.

 

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРАВИ ЗАРЕЖДАЩА ФАЗА?

Средно човешкото тяло съдържа 120 грама креатин. 95% от този креатин се съхранява в скелетните мускули. Като цяло мускулът може да притежава допълнително 30 до 40 грама креатин, за общо от 150 до 160 грама. Разбира се, съществуващата мускулна маса е огромен фактор в това уравнение.

Не е имало значителни изследвания срещу дългосрочната употреба на креатин. Все пак, много експерти препоръчват да се правят цикли с креатин. Четири седмични цикли са много популярни. Дългосрочни цикли могат да бъдат правени, но трябва да бъдат ограничени до 3 месеца. Тук са някои популярни цикли с креатин монохидрат:

ЧЕТИРИ СЕДМИЧЕН ЦИКЪЛ

 • Седмица 1 – зареждаша фаза - 20 грама на ден (4 пъти х 5гр).
 • Седмица 2-4 - поддържаща фаза, 5-10 грама на ден
 • Седмици 5-8 – почивка, без креатин

ДЕВЕТ СЕДМИЧЕН ЦИКЪЛ

 • Седмица 1 - зареждаша фаза - 20 грама на ден (4 пъти х 5гр).
 • Седмица 2-7 - поддържаща фаза, 5-10 грама на ден
 • Седмици 8-9 - почивка, без креатин

 


ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Примерна доза 3,4 грама 
Дози в опаковка: 147
Количество креатин в доза    
Креатин монохидрат 3000 мг  

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!