SAN Performance Creatine 300/600/1200 грама

23,00 лв.
  • Марка: SAN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Креатин монохидрат е една от най-популярните добавки, използвани от хора, които целят изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на ефективността и на силата.

КАК РАБОТИ КРЕАТИН МОНОХИДРАТ?

За да се разбере как креатин монохидрат работи първо трябва да знаете какво е аденозин трифосфат (ATP) и какво прави. АТР е незабавен източник на енергия за мускулна контракция. Мускулните влакна съдържат само достатъчно ATP да захрани няколко потрепвания, допълнително ATP трябва да бъде взето от т.нар. ATP "басейн" на организма. Креатин монохидрат се превръща в креатин фосфат в организма, за да запази ATP „басейна“ пълен.

Какво означава това в реалния свят? Получавайки достатъчно количество ATP ще ви помогне да вдигате по-големи тежести, да правите повече повторения, снабдявайки вашите мускули с достатъчно енергията, от която се нуждаете за максимална производителност. Често ще чуете това, посочено като "експлозивна енергия".

ПРЕДИМСТВА НА SAN PERFORMANCE CREATINE

  • Увеличава силата
  • Изгражда чиста мускулна маса
  • Повишена мощност (повече серии / повторения)
  • Засилено възстановяване след тренировка
  • 20 пъти по-лесно усвоим от стандартният креатин монохидрат
  • CreaSolv микронизация за бързо и пълно усвояване

За да се извлекат максимални ползи, креатин монохидратът трябва да бъде напълно разтворен  преди поглъщане. Ето защо PERFORMANCE CREATINE използва силата на технологията за микронизиране на марката CreaSolv. 

КАК ДА ПРИЕМАТЕ SAN PERFORMANCE CREATINE?

Общата препоръчителна доза на креатин монохидрат е около 5-10 грама. Най-често се пие 5 грама преди и 5 грама след тренировка. В не-тренировъчни дни може да приемате една дози от 5 грама сутрин със закуската. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!