MLO Creatine Monohydrate Creapure® 500 грама

35,00 лв.
  • Марка: MLO
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Креатин монохидратът е може би най-проучваната, доказана и ефективна хранителна добавка за увеличаване на силата, издръжливостта и изграждането на чиста мускулна маса.

Creatine Monohydrate Creapure® поддържа високи запаси от фосфокреатин в мускулите, който се превръща в аденозин трифосфат по време на мускулните контракции. Това гарантира намалено време за възстановяване и ще изпитате солидна вълна от сила и издръжливост само няколко седмици след като започнете да приемате креатин.

Creatine Monohydrate Creapure® няма вредно въздействие върху организма и редовната му употреба гарантира невероятна мускулна хипертрофия и подобрен синтез на протеини.

Creapure® е глобалната премиум марка за креатин монохидрат. Произведена в Германия, при безкомпромисни стандарти за контрол и редовни научни актуализации, Creapure® и неговото лого върху опаковката потвърждават, че продуктите съдържат само най-чистата, висококачествена съставка с доверен произход.

Качества и предимства на Creatine Monohydrate Creapure®

  • 100% чист креатин
  • Увеличава силата
  • Изгражда чиста мускулна маса
  • Повишена мощност (повече серии / повторения)
  • Засилено възстановяване след тренировка

Кога и как се приема Creatine Monohydrate Creapure®?

Приемайте по една доза (5 грама) преди и след тренировка. В не тренировъчни дни, приемайте една доза сутрин след закуска.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!