SCITEC NUTRITION 100% Whey Protein Professional 2350гр/5000 гр

89,00 лв.
  • Марка: SCITEC
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ОПИСАНИЕ НА 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL

100% Whey Protein Professional е един от най-продаваните протеини в Европа и е специално разработен за подпомагане на възстановяването и засилване на мускулния растеж. Една доза 100% Whey Protein Professional съдържа 22 грама висококачествена протеинова смес от суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат. Добавяни са храносмилателни ензими за по-добро усвояване на протеина и аминокиселини за по-добро възстановяване и по-голям мускулен растеж.

Добавената аминокиселинна матрица включва смес от (L-Leucine 100 мг, L-Glutamine 210 мг, Taurine 990 мг) за подпомагане на положителните нива на азот в организма, ускоряване на възстановяването на мускулите и подпомагане укрепването на имунната система, като същевременно увеличава синтеза на протеини. 

Приемането на 100% Whey Protein Professional  след тренировка Ви дава възможност да получите протеин в тялото си по-бързо, отколкото да се храните с твърда храна, като давате на мускулите горивото, необходимо за възстановяване и растеж. 

СЪСТАВА НА 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL


   
 
 
Serving Size: 3/4 Scoop (30 g)
Servings Per Container: 30
 
Amount per serving RI% *
Energy 470 kJ 6%
- 112 kcal       
Fat 2 g 3%
Of Which Saturates .7 g 4%
Carbohydrates 1.4 g 1%
Of Which Sugars 1.4 g 2%
Protein 22 g 44%
Salt .41 g 7%
     
 
   
Amino Acid Matrix 1,300 mg
L-Leucine 100 mg
L-Glutamine 210 mg
Taurine 990 mg
Digestive Enzyme Blend 24 mg
Bromelain 12 mg
Papain 12 mg
     
 
* RI%: Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal).
 
Ingredients:
Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), containing Lactoglobulin, Lactoferrin, Lactalbumin, and Immunoglobulin protein fractions; , Taurine, Flavours (Creamy Vanilla, Raspberry, Wild Berry), Sodium Chloride, Dextrose, L-Glutamine, Thickener (Xanthan Gum), L-Leucine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Bromelain extracted from Ananas comosus (1200 GDU/g), Papain extracted from Carica papaya (1.5 FIP U/mg)., Colours (Carmoisine***, Brilliant Blue FCF).
*** May have an adverse effect on activity and attention in children.
Allergen info: Manufactured in a facility that processes milk, egg, gluten, soy, peanuts, nuts, fish and crustacean ingredients.

  

ПРЕДИМСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL

 

  • Аминокиселинна матрица включва смес от (L-Leucine 100 мг, L-Glutamine 210 мг, Taurine 990 мг)
  • Добавени са храносмилателни ензими за по-добро усвояване на протеина
  • С ниско съдържание на захар и мазнини
  • Без аспартам
  • Уникален вкус и разтворимост

ЗАЩО ДА СИ КУПИМ 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL?

Сместа от суроватъчен протеинов концентрат и суроватъчен протеинов изолат, комбинирана с аминокиселинна матрица, открита в 100% Whey Protein Professional, помага на всеки спортист да се възстановява по-бързо, да качва чиста мускулна маса и да захрани тялото си след тренировка. Освен това 100% Whey Protein Professional съдържа храносмилателни ензими за по-добро и бързо усвояване на протеина. И не на последно място, протеинът е с уникален вкус и разтворимост, с малко съдържание на мазнини и захар. 

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL?

100% Whey Protein Professional е най-добре да се приема преди и след тренировка. Възможно е да се приема и една доза сутрин със закуската. Смесете една доза с 200-300 мл. вода и го разбийте с шейкър или блендер. Не го пийте с мляко, само с вода! Може да се приема по всяко време на деня, когато не сте яли в продължение на няколко часа, за да осигурите бърз източник на протеини към мускулите.

КОЙ МОЖЕ ДА ПРИЕМА 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL?

Всеки, който иска да качи чиста мускулна маса и да помогне на мускулите да се възстановят след тренировка. 100% Whey Protein Professional е идеална хранителна добавка за тези, които искат да поддържат атлетична физика с ниско съдържание на мазнини и да поддържат здрави кости и стави. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!