MUSCLEPHARM Combat 100% Whey 4lb / 1816 гр

87,00 лв.
  • Марка: MUSCLEPHARM
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ULTRA-PREMIUM 100% WHEY PROTEIN

Combat 100% Whey ™ съдържаща 100% суроватъчен протеин. Той е предназначен за спортисти, които искат да качват и поддържат чиста мускулна маса и да си набавят хранителни вещества след тренировки, за да захранят мускулите си след тренировка и да се възстановят по-бързо и качествено. Combat 100% Whey ™ е с уникален вкус и се разтваря много лесно.

КАКВО СЪДЪРЖА ЕДНА ДОЗА COMBAT 100% WHEY ™

Всяка доза Combat 100% Whey ™ съдържа 25 г 100% суроватъчен протеин, като суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, които бързо се усвояват, за да захранят мускулите ви след тренировка и да се възстановят по-бързо и качествено. В допълнение, Combat 100% Whey ™ е с ниско съдържание на захар, мазнини и без пълнители, глутен и други нежелани съставки. 

ЗАШО ДА ИЗБЕРЕТЕ COMBAT 100% WHEY ™

Всяка единична партида Combat 100% Whey ™ е тествана както за забранени вещества, така и за потвърждаване на съдържанието на протеин в доза. MusclePharm® имат над 20 милиона продукта със сертификати за качество. В MusclePharm® гарантират, че техните клиенти получават точно това, което очакват. Всички партиди се тестват за забранени вещества, както и за качеството и съдържанието на протеините. Ето защо милиони клиенти се доверяват на MusclePharm®. 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА:

  • Съдържа 25 грама чист суроватъчен протеин в доза 
  • Бързоусвояващ се протеин 
  • Без глутен
  • Всяка партида се тества за забранени вещества
  • С много ниско съдържание на мазнини, въглехидрати и захари
  • Без изкуствени подсладители и оцветители
  • Уникален вкус и разтворимост 

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА COMBAT 100% WHEY ™?

Combat 100% Whey ™ е най-добре да се приема преди и след тренировка. Възможно е да се приема и една доза сутрин със закуската. Смесете една доза с 200-300 мл. вода и го разбийте с шейкър или блендер. Не го пийте с мляко, само с вода!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!