SAN Pure Titanium Whey Essential 5lb / 2270 г

90,00 лв.
  • Марка: SAN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

За да изградите чиста мускулна маса, очевидно трябва да тренирате усилено, да давате всичко от себе си и да се храните правилно, но най-важната част от всеки хранителен режим за покачване на мускулна маса е протеинът… Висококачествен протеин! 

Можете да ходите във фитнеса всеки ден и да тренирате здраво, но без качествен протеин, покачването на мускулна маса е много трудно. Ето защо се нуждаете от SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL, който не пести от качеството и вкус и е на много достъпна цена. 

SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL е един от най-висококачествените и все пак достъпен протеин, от който се нуждаете, за да качите чиста мускулна маса и да предпазите мускулите от разпад. 

SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL съдържа 20 грама висококачествен суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат. Само 130 калории и 2 грама захар.

 

КАЧЕСТВА И ПРЕДИМСТВА НА SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL

 

  • Протеин с висока биологична стойност с бързо освобождаване на аминокиселини
  • Високо анаболен и антикатаболен протеин изолат и концентрат
  • Увеличава силата и размера на мускулите
  • Съдържа 20 грама висококачествен суроватъчен протеин
  • С ниско съдържание на мазнини и въглехидрати
  • Само 130 калории и 2 грама захар.
  • Уникален вкус 

 

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL

SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL е много вкусен и се разтваря бързо и лесно. Чаша за шейкър, любимата ви студена напитка и лъжичка или две от 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL са всичко, от което се нуждаете, за да дадете на тялото си протеини за хранене на мускулите, които отговарят на стриктното одобрение на SAN.

SAN 100% PURE TITANIUM WHEY ESSENTIAL е най-добре да се приема преди и след тренировка. Възможно е да се приема и една доза сутрин със закуската. Смесете една доза с 200-300 мл. вода и го разбийте с шейкър или блендер. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!